Založ si blog

Hrá sa s nami príroda, alebo hŕstka šialencov?

Denne pozerám videá s vyjadreniami vedcov, lekárov, výskumníkov, „konšpirátorov“, ktoré by mohli akokoľvek ozrejmiť, čo sa s nami vlastne deje. Nesledujem noviny, televíziu, nezaujímajú ma nezmyselné a nič nehovoriace čísla a grafy, ktoré slúžia nejakej myšlienke, propagande, niekomu kto si to takto želá. Myšlienka, že takmer vo všetkých krajinách na Zemi sa dohodli, že toto s ľudstvom spáchajú, sa mi stále zdá neuveriteľná, ale čím ďalej tým viac pravdepodobná. Zem sa stala „malou“, globálnou, informovanou.

Rok 20 20, agenda 20 20, projekt 20 20, kovid, korona, pandémia? Čo Vám utkvelo v pamäti?

Blízka minulosť s nezmyslenými, nelogickými, možno až neopodstatnenými opatreniami, priniesla akúsi likvidáciu malého podnikania. Prečo je potrebné likvidovať malé podnikania? Možno preto, lebo sa kontrolujú ťažko, preto ich musí štát zničiť. Popri tom však medzinárodné multi firmy kvitnú, a počas najväčších zákazov na jar 2020 robia obraty ako na Vianoce. Jedno si však treba uvedomiť – veľké podniky raz boli malé, rozvíjali sa, rástli, a dnes sú to obrovské firmy. Ak dnes zničíme malé podnikanie, už nemôžu vyrásť nové veľké firmy. To je ako s deťmi: ak dnes odstránime generáciu detí, po desiatkach rokov táto jedna generácia bude chýbať!

Nadnárodné firmy a ich podpora od štátu – štát dá týmto firmám pôdu, dotuje výstavbu fabriky, dostanú daňové úľavy – to všetko v mene „potrebujeme to, lebo zamestnanosť“. Mne to však pripadá, ako odlievanie financií (našich daní) zo štátnej kasy. Ani jedna takáto firma počas kovidu neprerušila výrobu. V malej predajni miestnej pekárne smie byť v obchode naraz až jeden zákazník. Do týchto fabrík vozia ľudí hromadne, to nevadí. V týchto fabrikách sa stretávajú ľudia zo 100 km okolia, to nevadí. Ale ak chcem ísť pozrieť starých rodičov do druhého okresu, to už vadí! Jeden týždeň je okres so sídlom veľkej fabriky medzi najhoršími na Slovensku, o týždeň je v strednom poli zelených? Kam sa podeli infikovaní? Veď ak platí, že kto má negatívny test, môže byť pozitívny, asi to platí aj opačne: kto má pozitívny test, môže byť negatívny. Či?

Prvé, kto na začiatku tohto šialenstva dostali pomoc od štátu, boli samozrejme banky. Mne to pripadá tak, že opäť odliali financie zo štátnej kasy. Prečo nedostali takúto pomoc aj malý podnikatelia? Denne som pri prechádzkach pozoroval oblohu. Nad mojou hlavou sa to hemžilo kovovými vtákmi. Dnes vidím na oblohe éroplán len výnimočne. Čo je dnes s aerolinkami? Kde sú piloti, kde letušky, kde letiskový personál? Z čoho to nespočetné množstvo ľudí žije? V nedávnej minulosti sme boli svedkami nie jedného štrajku pilotov, alebo letiskového personálu, a dnes nič, len ticho. Alebo to len médiá nezverejňujú? Zamysleli ste sa nad tým, kto platí lízing na lietadlá, ktoré stoja na zemi? Alebo banky dostali príkaz túto sumu jednoducho „zhltnúť“?

Máme tu druhú vlnu – pýtam sa však, zažili ste niekedy druhú vlnu rovnakej chrípky? A nie je čudné, že kovid má druhú vlnu, a už sa vie, že bude tretia a štvrtá vlna? Aby to však nebolo podozrivé, už máme mutácie z Anglicka, Afriky, južnej Ameriky, … A už sa vie, že mutácie sú nebezpečnejšie, vražednejšie, … A v labákoch asi pracujú nadľudia, ktorý za možno mesiac nájdu mutáciu, a aj vyskúmajú jej vlastnosti či schopnosti. Nepoložili ste si otázku, prečo na chrípku nenašli účinné sérum, či protilátku, či liek, hoc ju skúmajú možno 50-60 rokov? Ale na kovid našli za rok! Prenajali si asi supermana, či irommana, alebo iného Hollywoodskeho hrdinu.

Pamätáte si, čo bolo pred rokom? Keď nás presviedčali vierohodné mainstreamové médiá, koľko bude mŕtvych? Odhadovali sa stovky tisíc mŕtvych na Slovensku, a koľko ich je v skutočnosti? Šírenie strachu je základom ovládnutia spoločnosti. Urobil to Hitler v 1933-om, urobil to Stalin, či boľševici v Československu po vojne. Urobili to Američania a nie raz. Urobili to opäť aj dnešné vlády.

V jednom videu zaznelo niekoľko myšlienok, ktoré podľa mňa veľmi dobre charakterizujú dnešnú dobu: Fašizmus. Je blízky príbuzný komunizmu, ale predsa tak odlišný. Prichádza temnota, prichádza osamotenie, prichádza beznádej. Nastáva doba absolútnej kontroly: platobná karta + mobil + internet. Prebieha plán ovládnutia našich životov.

Ľudia bez rozmýšľania prijali to, že ich život sa zmenil. Prijali to, že ľudstvo je vo vojne so smrteľným vírom. Staršie generácie si možno pamätajú, keď v USA urobili v rádiu inscenáciu, v ktorej ľudstvo bojuje s mimozemskou civilizáciou. A viac ako milión ľudí v USA tejto inscenácii uverilo!? Nepripomína Vám to dnešok? Denne sa zverejňujú čísla, ktoré nikto nevie preveriť. Politici nám prezentujú grafy, ktoré po krátkom čase niekto vyvráti. Protichodné názory, hoc aj odborníkov, sú označované za klamstvo. Nenapíšem hoax, lebo mňa učili, že kto nehovorí pravdu, ten klame. Nie hoaxuje. Odborníci zo Slovenska, ktorým by sme mohli veriť, tak o tých sa zistí, že sú finančne závislý od firmy vyrábajúcej vakcíny. Tu vierohodnosť odborníka pre mňa končí. Amatéri vo vládach mnohých krajín zakrývajú svoju neznalosť a neschopnosť najrôznejšími nezmyselnými nariadeniami a opatreniami, čím terorizujú svojich voličov. Nepripomína Vám to niečo?

Množstvo ľudí zaujíma ďalšia zásadná vec – návrat k normálnemu školstvu. To je však v nedohľadne. Socializácia celej generácie detí je narušená. Ak sa  systém výučby nevráti do normálu, bude to mať pre vládu obrovský osoh: ľudia budú menej vzdelaný – gramotný, teda budú „hlúpejší“. Znefunkčnený školský systém bude mať aj osoh, veď ušetrí vláde obrovské množstvo peňazí. Ohlúpnutý národ sa bude ešte ľahšie kontrolovať a ovládať, čo znamená menej problémov pre vládu. Robotizácia je na úrovni, keď reálne roboti nahrádzajú ľudí, preto múdrych ľudí bude potreba stále menej a menej. Ľudí bude potreba stále menej a menej.

Sme vo vojne. Chcú nám vziať slobodu a my si to nechceme nechať.

Manipulátorov korony ženie dopredu chamtivosť, nás ženie dopredu túžba po prežití.

Neuverte len tak žiadnej informácii, dajte si tú námahu a preverte si ju. Urobíte tým dobre pre seba, pre svoje deti, pre svojich potomkov. Sme zodpovedný za to, aký svet tu necháme našim deťom!

Zem nepatrí boháčom.

Každý na Zemi má právo žiť kvalitný život. Zem je na to stvorená.

Človek, čo si to spravil!

20.12.2023

V apríli 2020 som publikoval niekoľko myšlienok. S odstupom času, s blížiacim sa najväčším sviatkom, myšlienky sú stále aktuálne. Veľký Muhammad Ali povedal: „Boha nezaujíma nakoľko si bohatý. Zaujíma ho, koľkým ľuďom si nezištne pomohol.“ Spomalil som, takmer som zastavil. Zrazu premýšľam nad mnohými vecami, samozrejme aj nad zmyslom života, nad tým, čo tu [...]

Kto mieša karty, a kto ich rozdáva

18.12.2023

Nestačím sa čudovať, ako dokázala západná propagandistická mašinéria zblbnúť národ. Rozmýšľanie ľudí je nepochopiteľné, neľudské, a čudné. Dvojaký meter sa stal tak prirodzený, ako to, že dýchame vzduch. Pozrime sa trocha do budúcnosti, na míľniky, ktoré si mnohí pamätajú. Rok 1988-89. Nežná revolúcia. Prebehlo vyšetrovanie udalostí „sametovej [...]

Kto je vinný?

15.12.2023

Otázka, ktorá bude v januári často položená pri kontrole dokladov vodičov. Ako občan snažiaci sa dodržiavať zákony a predpisy, a hrdý držiteľ „ružového vodičáku“, navštívil som pred rokom oddelenie výroby dokladov ministerstva vnútra. Vedel som, že čochvíľa príde čas na výmenu môjho vodičského preukazu, vyrobeného v roku 1993. [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

dartkn

Hľadanie pravdy je náročné. Ale oplatí sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 73794x
Priemerná čítanosť článkov: 3208x

Autor blogu

Kategórie