Založ si blog

Niečo sa na Zemi pokazilo.

Zomriete! Príde 3. vlna! Delta vírus Vás zabije! Zomrú hlavne neočkovaní! Neočkovaní sú nezodpovední! Nemocnice budú preplnené! Zomriete! Vakcína je sloboda! Vakcína, vakcína, …. A rúška, a respirátory! Lotéria pre očkovaných! Presvedč niekoho na očkovanie, my ti zaplatíme!

Toto je obraz dnešného Slovenska. Ako ho vidím ja, a ešte mnohí iní.

Pred jeden a pol rokom boli infikovaní prví ľudia vírusom, ktorý bol nazvaný kovid19. Vírusom, o ktorom jedny tvrdili že pochádza od netopierov (???), ale mnohí vedci zase tvrdili že ho vytvoril človek. Jeden deň bol ešte svet normálny, druhý deň zomrelo 7 ľudí – údajne na kovid19, a nasledujúci deň bol uzatvorený celý svet. Akoby to bolo dohodnuté. Skončila sloboda, ktorú sme si mohli 30 rokov užívať. Ľudia to brali s plnou vážnosťou, verili tomu čo prezentovali politici. VERILI!!! Pri tomto slove si vždy spomeniem na výrok velikána, pesničkára, revolucionára, Karela Kryla: „Politikum se nevěří, politikové se kontrolují. Věří se v Boha, věří se v přírodu, věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu. V politika se nevěří, a kto v něho věří, je idiot.“ Písal sa rok 1992!

Ak sa objavila nejaká vysoko smrteľná nákaza (ebola, zika, a pod.), okamžite letel tím vedcov a hľadal zdroj nákazy. Keď sa objavil kovid19, nikto zdroj nehľadal. Ak bol známy, načo by aj. V priebehu niekoľkých mesiacov mal svet očkovaciu látku a nezabudnime na vymyslené testovacie noso-šprtacie „hračky“. Očkovaciu látku vytvorili rýchlejšie, ako sa vyrobí dobrá pálenka – teda ak tento vírus nepoznali vedci už aspoň 10 rokov a za ten čas mali možnosť vyvíjať aj protilátku. Spôsob, ako liečiť kovidovú nákazu, ani nehľadali. Až na jedincov, až na skutočných lekárov hodných Hippokratovej prísahy, ktorí chceli pomôcť svojim pacientom. Našiel sa Ivermektin, s ktorým boli dosiahnuté celkom zaujímavé výsledky. Slovenská lekárka ním liečila cca 180 ľudí, z ktorých mnohí mali veľmi vážny stav. Ani jeden pacient neskončil v nemocnici, na ventilačke. ANI JEDEN NEZOMREL! Ivermektin má však jednu veľkú chybu – je veľmi lacný! Preto politici (prečo práve oni?) začali tlačiť na pílu a všetky experimentálne liečebné pokusy zavrhli. Akože-odborníci, spravidla finančne závislý na farmakofirmách vyrábajúcich očkovaciu látku, samozrejme vysvetľovali, že cesta vedie jedine cez očkovanie. Ale že aj očkovacia látka je len experimentálna, to už nikomu z expertov nevadí. A tak sa rozbehol kolotoč. Najprv s testovaním, ktoré bolo nepovinne POVINNÉ. Firmy napojené na politikov, na „odborníkov“ z rozhodujúcich komisií vydávajúcich nariadenia, jeden deň v strate, a nesledujúci s rozprávkovými ziskami. Keď už mal národ testov plné zuby, nastal čas na očkovanie. Opäť nepovinné, alebo ani nie? A rozprávkové zisky pre vyvolených pokračovali.

Nedávno som našiel publikáciu, kde sa píše o troch liekoch, ktoré úspešne pomáhajú pri liečbe infekcie koronavírusom. Dodám, Ivermektín je štvrtý. Lieky, ktoré potrebujú užívať nakazení – chorí ľudia. Lieky, ktoré už existujú, len bolo potrebné dokázať ich účinnosť na kovid19. Som zvedavý, kedy túto informáciu dementujú, alebo označia za hoax. Veď to by mohlo ohroziť očkovanie. Mohlo by to ohroziť zisky, ktoré pekne plnia niekoho účty.

Mnohých pri čítaní týchto riadkov asi napadlo, že neverím v kovid. Prežil som nejakú nákazu, ktorá môže byť aj kovid19, preto jeho existenciu vôbec nepopieram. Zdravý sedliacky rozum, o ktorom som už písal, mi denne diktuje, že tu nesedí veľmi veľa vecí. Napríklad: ak mám protilátky (laboratórne dokázané!!!), prečo ma „nútia“ očkovať sa? Zamysleli ste sa nad týmto? Veď cieľom očkovania je pripraviť v organizme protilátky, pripraviť organizmus aby vedel ako má reagovať po útoku týmto vírusom. Prečo vláda robí opatrenia, ktoré delia spoločnosť na očkovaných a neočkovaných? Nezmyselné opatrenia, ktoré má na celom svete asi len Slovensko! Použil nás svet ako pokusné laboratórium? Pri testovaní sa dokázalo, a to jednoznačne, že Slovensko bolo pokusným laboratóriom Anglicka! Zdravý sedliacky rozum vás ešte nefacká? Prečo nám médiá nanucujú stále len jednu myšlienku: očkovať sa, očkovať sa, a opäť sa očkovať!

Únia nás nedávno učičíkala, keď vydala nariadenie, že členské štáty nesmú diskriminovať očkovaných a neočkovaných. Diskriminácia v jednotlivých štátoch prebieha o 106. V takom Taliansku napríklad neočkovaní nesmú ísť do práce. Zostávajú teda bez peňazí. Teda sú odsúdení umrieť od hladu! To je také demokratické, v 21. storočí! A čo Brusel? Mlčí, teda svedčí!

Diskutoval som na túto tému už s mnohými ľuďmi. Často sme sa dopracovali k záveru: je možné že toto čo sa deje je jeden veľký komplot? Že to niekto naplánoval a riadi? A čelní predstavitelia takmer všetkých krajín Zeme sa tohto podvodu účastnia, alebo konajú aktívne proti vlastnému národu? Je to neuveriteľné, ale o to pravdepodobnejšie. No a čo s neposlušnými? Za týždeň záhadne zomreli 4 čelný predstavitelia 4 štátov, ktorí odmietli existenciu kovidu. To sú mi náhody? Neustále sa objavujú nové a nové publikácie z minulosti, v ktorých autori pred viac ako 10 rokmi takéto dianie „predpovedali“. Stále tomu nemôžem uveriť, že naši politici sa účastnia zotročenia alebo možno vyhubenia vlastného národa! Doba je však taká – podriaď sa, a my ťa necháme žiť. Zabudli však povedať to najdôležitejšie: necháme ťa žiť o niečo dlhšie, ako tých ostatných!!!

Diskusie často končia hľadaním riešenia. Ak si pozrieme dianie vo Francúzsku, či Nemecku, je úplne jedno, koľko ľudí víde na ulicu. Pokým táto zločinecká politická chunta bude pri moci, aj napriek demonštráciám a štrajkom, schvália si to, čo potrebujú, alebo čo majú nariadené. Jediné čo môže tento úpadok spoločnosti zvrátiť je, ak sa moci opäť chopí ľud. Ak si ľud vyčistí ten „politický chliev od prasiat“, čo národ zradili. A nahradiť ich musia nepolitici, teda obyčajní ľudia so zdravým rozumom, čestní, skromní a túžiaci po prosperujúcej a spravodlivej spoločnosti. Teraz si poviete „to je predsa nemožné!“. A mýlite sa. Možné to je, pozrite si Island. Ak to dokázali oni, môže to dokázať ktokoľvek. Na Slovensku žije veľa čestných, pracovitých ľudí.

A druhých, ktorých musí ľud „nastaviť“ sú boháči, ktorí stoja za týmito vecami. Zamysleli ste sa nad tým, že sú ľudia, ktorí si len tak vyletia do 80 km výšky (a chvastajú sa že boli vo vesmíre, ako by na tom záležalo), a na druhej strane rečnia o premnoženej planéte, ktorá nemá zdroje, nemá potraviny? Jeden takýto let by možno nakŕmil všetky hladné deti na svete na týždeň! A bohatých to zaujíma? Pchajú nám vakcíny, lebo im strašne záleží na našom zdraví, ale na druhej strane vyrábajú nezdravé jedlá, ktorými nás otravujú. Dáva to logiku? Na jednej strane nás strašia cez svoje médiá (veď komu že patria mienkotvorné média, ak nie boháčom?), že Zem je pred ekologickou katastrofou, ale na druhej strane v mene ziskov pľundrujú tú istú Zem. Obyčajným ľuďom idú predpísať, ako ekologické musia byť ich približovadlá, pričom jedna loď prevážajúca ich tovar v mene obrovského zisku znečistí planétu viac, ako všetky autá na svete. Alebo desiatka veľkých fabrík vyprodukuje 70% znečistenia ovzdušia, ale my ideme merať emisie vozidiel? Dáva to logiku?

Všimli ste si určite aj to, že príchodom kovidu zmizla chrípka, a zmizli teroristi. Aspoň niečo málo pozitívneho v spojitosti s kovidom. Alebo aj chrípku a terorizmus môžeme spojiť s rozmarmi bohatých? Lebo politika strachu funguje už od dávna.

Niečo sa na tejto Zemi pokazilo. Určite sa nepokazila príroda, či sama Zem. Pokazilo sa ľudstvo. Veď cieľom jednotlivcov je mať viac, mať väčšie, mať vyššie, mať … Že je to na úkor iných? Ale veď oni múdri a úspešní na to majú nárok! Mne raz povedali veľmi zaujímavú vetu: Každý človek na zemi má právo žiť kvalitný život! Nikto nesmie byť trestaný za to, že sa narodí menej múdry, menej pekný, menej šikovný. S čím príroda obdarí jednotlivca, s tým sa musí naučiť žiť. Ak sa chceme nazývať človekom rozumným, toto musíme pochopiť.

Sme na ceste do pekla?

06.04.2024

Nie, nie sme! Ja si myslím, že nie sme na ceste do pekla. Vidím to tak, že Európsku úniu donútilo USA a Anglicko prejsť otvorenou bránou do pekla. Teda my v tom pekle už sme. Brusel, ktorý v tom aktívne asistoval za účasti mnohých národných politikov sa však teší a presviedčajú nás o tom, ako je tu dobre, veď je príjemne teplo. Už cítiť zápach síry, a my už len [...]

Človek, čo si to spravil!

20.12.2023

V apríli 2020 som publikoval niekoľko myšlienok. S odstupom času, s blížiacim sa najväčším sviatkom, myšlienky sú stále aktuálne. Veľký Muhammad Ali povedal: „Boha nezaujíma nakoľko si bohatý. Zaujíma ho, koľkým ľuďom si nezištne pomohol.“ Spomalil som, takmer som zastavil. Zrazu premýšľam nad mnohými vecami, samozrejme aj nad zmyslom života, nad tým, čo tu [...]

Kto mieša karty, a kto ich rozdáva

18.12.2023

Nestačím sa čudovať, ako dokázala západná propagandistická mašinéria zblbnúť národ. Rozmýšľanie ľudí je nepochopiteľné, neľudské, a čudné. Dvojaký meter sa stal tak prirodzený, ako to, že dýchame vzduch. Pozrime sa trocha do budúcnosti, na míľniky, ktoré si mnohí pamätajú. Rok 1988-89. Nežná revolúcia. Prebehlo vyšetrovanie udalostí „sametovej [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

dartkn

Hľadanie pravdy je náročné. Ale oplatí sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 76271x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Autor blogu

Kategórie