Založ si blog

Je načase začať rozmýšľať, aj keď to bolí. Kým je čas.

Vyznať sa v spleti informácií, ktoré na nás chŕlia rôzne zdroje, sa stáva v dnešnom svete stále ťažšie. Mainstream je v rukách „vplyvných ľudí“ – elít a korporácií, televízie a rádiá tiež. Tí, čo nás chcú ovládať, toto poznanie nadobudli pred mnohými rokmi. Postupne robili kroky, a zmocňovali sa médií.

Technológia však priniesla fenomén menom internet. Celosvetová sieť, ktorou ešte snáď môžu tiecť informácie pomerne nekontrolovane. Zostáva veriť, že obmedzovanie šírenia informácií na internete ešte nedosiahla tie obludné rozmery, ako je tomu v mainstreame.

Veď si len vezmime sobotňajšiu demonštráciu v Bratislave, kde mainstreamové, ale aj Slovenské verejné médiá (platené z daní občanov) hovorili o 100, 400, o jednej tisícke demonštrantov. Vedome klamali! Na mieste boli tisícky nespokojných Slovákov, možno viac ako 10 000. Vezmime si iný prípad, napríklad prípad „Kuciak“, kde mainstreamové médiá vedome podsúvali informácie (a nie raz klamali), aké sa niekomu hodili, nehľadiac na to, že tým prekazia objasnenie vraždy a potrestanie skutočných vrahov. Mainstream sa teda pasoval do pozície vyšetrovateľa, prokurátora, a neskôr aj sudcu. Hrôza! Robia to v mene demokracie, v mene spravodlivosti, v mene občanov. Skutočne?!

Ani taký facebook sa cenzurovaniu informácií nevyhol. Kto sa stane pre „režim“ nepohodlný, tak ho zablokujú. Väčšina nás si týmto prešla. Často ani neviete, prečo. Vymažú video, vymažú status, zablokujú, a Vy nemáte šancu ani sa brániť. Demokracia a sloboda, že?! Hlavne sloboda slova, že?!

Na svete sú však aj ľudia, ktorých ja nazývam „bojovníci za pravdu“. Ktorých si nevedia „vplyvní ľudia“ kúpiť. Ktorým nezáleží na vlastnom blahu, pre ktorých je šírenie pravdy na absolútne prvom mieste. Ak vierohodný zdroj nevedia presvedčiť, a ten naďalej šíri pravdivé informácie (ktoré samozrejme niekomu setsakra vadia), tak nastáva mediálny lynč. Pohľadajú čokoľvek, zverejnia čokoľvek, len aby „neposlušného“ šíriteľa informácií patrične potrestali. To všetko v mene „dobra“, mene „zodpovedného prístupu“, ako hovorí Igor.

Mainstream šíri nielen informácie, ktoré sa niekomu hodia, ale šíri aj informácie, ktoré strašia bežného človeka. Šírenie strachu sa stalo moderným nástrojom dnes vládnucich elít. Veď národ žijúci v strachu sa ovláda najjednoduchšie. Nádherným príkladom je vláda na Slovensku. Premiér, ktorý denne niekoľko krát vystúpi v mainstreame, šíri strach tak obludných rozmerov, že to nemá obdobu! Ak má niekto iný pohľad na vec, je „NEZODPOVEDNÝ“. Ak niekto vyžaduje dodržiavanie zákonov, Ústavy, je nezodpovedný. Ak sa niekto dožaduje svojich práv daných medzinárodnými dohovormi, je nezodpovedný. Zodpovedný je len ten, kto bezpodmienečne verí Igorovi, kto ho poslúcha, a kto ešte šíri jeho ideu.

Je skutočne neuveriteľné, ak Vám bude niekto presviedčať, že informácie z mainstreamu sú pravda, a čo sám na vlastné oči a uši zistíš, to nie je pravda. Že môže byť jeden človek takto zblbnutý, je fakt zarážajúce. OVČAN! A keď sa takýto ovčan bude do krvi biť za „pravdu“ ktorú mu naordinovali médiá, to už nekomentujem. Veď veriť politikom, veriť mainstreamu, sa NESMIE! Klamú nás, denne nás klamú, aby zvýšili svoje zisky, aby si udržali svoje pozície.

Ako sa toto všetko skončí? Ak príde k Igorom sľubovanému lockdownu, nikto nevie, ako to skončí. Tento sociálny experiment, ktorý na Slovensku prebieha, pripraví obrovské množstvo ľudí o prácu. Aj tých „zodpovedných“! Samozrejme Igor sa bude vyhovárať, že to nie on, ale to tí nezodpovední môžu za tento stav. Pre Vás „zodpovedných“ mám jednu zlú správu: zaplatíme to všetko MY spoločne, a nie Igor. Ak budeme trpieť, budeme trpieť MY všetci spoločne, a nie Igor. Napadol ma jeden príklad: podvedie Vás žena. Keď jej oznámite, že o všetkom viete, napadne Vás, že za všetko môžete Vy. Nepripomína Vám to situáciu na Slovensku?

V predošlom blogu som písal o tom, ako predpokladám že schvália zákon, že ste povinný do bytu vziať rodinu migrantov. Dnes sa zdá takéto niečo utópiou. Počkajme si. Vyslovím však ďalšie svoje podozrenie: „elity“ možno práve na základe sociálneho experimentu na Slovensku chystajú pre nás niečo omnoho horšie. O zotročovaní, o biorobotoch (ešte ľuďoch s elektronikou) sa hovorí stále otvorenejšie. Elity už nepotrebujú konzumentov a vytváranie ohromných ziskov. Načo? Veď stačí zavolať inej elite, a dať natlačiť potrebné papieriky! A možno ani to nie je potrebné – stačí zavolať inej elite, a k elektronickému účtu ti pripíšu 3 nuly a je. Obyčajného človeka budú potrebovať len na to, aby robili vývoj, aby dopestovali potrebné potraviny, samozrejme všetko pre elity. A budú ho potrebovať ako „vojaka“ strážiaceho bezpečnosť elít. A keď človeka nahradí onedlho plne elektronický robot, potom načo bude radový človek? Stane sa zbytočnou záťažou na tejto zemi, ktorá spotrebúva energiu a potraviny. Scifi? Alebo konšpirácia? Alebo hrozná budúcnosť? Neviem.

Je načase ukončiť tento sociálny experiment na Slovensku. Je načase hľadať takých ľudí, ktorí budú pracovať v prospech národa, v prospech nás ľudí. Je načase začať rozmýšľať, aj keď to bolí. Kým je čas.

Sme na ceste do pekla?

06.04.2024

Nie, nie sme! Ja si myslím, že nie sme na ceste do pekla. Vidím to tak, že Európsku úniu donútilo USA a Anglicko prejsť otvorenou bránou do pekla. Teda my v tom pekle už sme. Brusel, ktorý v tom aktívne asistoval za účasti mnohých národných politikov sa však teší a presviedčajú nás o tom, ako je tu dobre, veď je príjemne teplo. Už cítiť zápach síry, a my už len [...]

Človek, čo si to spravil!

20.12.2023

V apríli 2020 som publikoval niekoľko myšlienok. S odstupom času, s blížiacim sa najväčším sviatkom, myšlienky sú stále aktuálne. Veľký Muhammad Ali povedal: „Boha nezaujíma nakoľko si bohatý. Zaujíma ho, koľkým ľuďom si nezištne pomohol.“ Spomalil som, takmer som zastavil. Zrazu premýšľam nad mnohými vecami, samozrejme aj nad zmyslom života, nad tým, čo tu [...]

Kto mieša karty, a kto ich rozdáva

18.12.2023

Nestačím sa čudovať, ako dokázala západná propagandistická mašinéria zblbnúť národ. Rozmýšľanie ľudí je nepochopiteľné, neľudské, a čudné. Dvojaký meter sa stal tak prirodzený, ako to, že dýchame vzduch. Pozrime sa trocha do budúcnosti, na míľniky, ktoré si mnohí pamätajú. Rok 1988-89. Nežná revolúcia. Prebehlo vyšetrovanie udalostí „sametovej [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

dartkn

Hľadanie pravdy je náročné. Ale oplatí sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 75763x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Autor blogu

Kategórie